Texas kondigt zes MVP's aan voor de wedstrijd tegen ULM

AUSTIN – De Texas Longhorns hebben verschillende grote bijdragen geleverd aan een 51-3 overwinning op Louisiana-Monroe, maar slechts zes kunnen de MVP-onderscheiding krijgen voor hun bijdragen aan de aanval, verdediging en speciale teams.

Hier zijn de zes spelers Dat team maakte bekend Als “Spelers van het spel” op maandag:

LB Anthony Hill Jr. (toegekend aan verdediging)

Hill Jr. had een zak, in totaal drie tackles en de eerste onderschepping van zijn carrière, die zou zijn teruggegeven voor een touchdown als er geen onhandige poging in de wedstrijd was geweest.

“Naar mijn mening begint de verdediging iets van zijn persoonlijkheid over te nemen”, zei Sarkisian over Hill Jr. “Ant is een stoere, stoere, slimme voetballer, en ik denk dat dat de manier is waarop we spelen. weet het, en dat wordt via de verdediging verspreid.

RB Jaydon Blue (toegekend wegens overtreding)

Blue's hoogtepunt was de overwinning op ULM na terugkeer van een afwezigheid van één wedstrijd. Hij eindigde de wedstrijd met 25 carry's voor een career-high 124 yards en drie scores. Hij scoorde ook een ontvangend doelpunt vanaf drie meter afstand in het eerste kwart.

OT Kelvin Banks Jr. (Hij kreeg de Attack Award)

Banks Jr. hielp bij het leiden van een aanvalslinie die de weg vrijmaakte voor Jaydon Blue, die 124 yards en drie scores noteerde.

DE Ethan Burke (bekroond met een speciale teamprijs)

Een week nadat hij een onderschepping van 30 yards had teruggegeven voor een score in het vierde kwartaal tegen UTSA, blokkeerde Burke een velddoelpunt tijdens het laatste spel van de eerste helft, waardoor ULM op drie punten bleef.

READ  CBS' spelshow 'Raid The Cage' wordt geopend - Deadline

LB Leona Levao (toegekend aan verdediging)

Levao leidde het team met in totaal zeven tackles, één onhandige poging en twee tackles wegens verlies, waarvan er één eind in het derde kwartaal tot een safety leidde.

DT Alfred Collins (toegekend aan speciale teams)

Collins sloot de wedstrijd van zaterdag af met drie totale tackles en één tackle wegens verlies.